Kids party t/m 12 jaar

Op zoek naar een origineel kinderfeestje? Bij Nolita eten de kids onbeperkt American Pancakes aan een feestelijk gedekte tafel vol lekkers zodat ze zelf de pancakes kunnen samenstellen! Natuurlijk zorgen we daarbij ook voor onbeperkt limonade en kleurplaten. We sluiten af met een feestelijk 'grand dessert' voor de jarige, waar iedereen van kan smullen!

Het kinderfeestje duurt ongeveer 1,5 uur en is te reserveren voor kinderen t/m 12 jaar.

Versiering
Wij zorgen voor een mooi versierde en ingedekte tafel met bloemetjes en natuurlijk heliumballonnen

Inclusief
Onbeperkt pancakes, grand dessert & onbeperkt limonade

Kosten
€12,5 per persoon

Tijdsduur
1,5 uur

Upgraden?
Sweet cupcakes kinderfeestje - €3.25 per stuk
Mini sweet cupcakes kinderfeestje- €2 per stuk
Rainbow lollies - vanaf €1,5 per persoon
Speurtocht door Nijmegen met Nolita's Nola's - €5 per persoon 

Party 8-15 jaar & Workshop

Op zoek naar een origineel feestje? Bij Nolita krijgen de kids een mini high tea wat mini sandwiches & pancakes (red velvet pancakes met witte chocolade Oreo en vers fruit, drie soorten chocolade pancakes met marshmallows en aardbeien, pancakes met blauwe bessen, banaan en Maple syrup) dit wordt  leuk geserveerd op etagères. Daarnaast krijgen ze onbeperkt homemade lemonade Roseship & Lemongrass in leuke glazen!

Tussendoor krijgen zij een workshop om samen een blanco canvas tas te versieren. Met textielstiften in alle kleuren kun je er een mooie tekening of patroon op tekenen, of zelfs iets leuks schrijven. Verschillende soorten stoffen, mooie verf, mooie kralen en lint die je op je eigen tas kan maken. Iedereen kan iets maken wat ze leuk vinden! Wij zullen helpen en voorbeelden laten zien. 
Inclusief alle benodigde materialen. Na afloop krijgt ieder zijn eigen unieke zelfgemaakte tasje mee naar huis! 


Het kinderfeestje duurt ongeveer 1,5/2 uur en is te reserveren voor kinderen van 10-15 jaar.

Versiering
Wij zorgen voor een mooi versierde en ingedekte tafel met bloemetjes en natuurlijk heliumballonnen

Inclusief
Etagere vol met lekkers & onbeperkt limonade

Kosten
€22.5 per persoon 

Wil je het los boeken?
*Mini High Tea €15,-
*Workshop €10,-

Tijdsduur
1,5/2  uur

Little sidenote..

Omdat ons gezellige restaurant maar klein is kunnen we helaas niet zorgen voor een cadeautafel. Omdat wij zelf zorgen voor een mooie compleet verzorgde en aangeklede tafel inclusief bijpassende versiering vragen we je daarnaast om geen eigen versiering mee te nemen. Dat geldt ook voor het meebrengen van een eigen taart. Heb je bepaalde wensen die niet hierboven benoemd zijn? Neem gerust contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden!


Heb je zelf een leuk ideetje of ben je benieuwd naar meerdere mogelijkheden of extra informatie? Neem dan contact met ons op!