BABYSHOWER

Ben jij opzoek naar een bijzondere locatie voor een babyshower? Ben jij voor jouw zwangere (schoon)zus, dochter, vriendin een babyshower aan het organiseren? Dan ben je bij Nolita aan het juiste adres voor een babyshower!

Babyshower 

Tijdstip?
In overleg, dit vanwege de grote van de groep

Wat is inbegrepen?
Wij zorgen voor een gezellige babyshower high tea met verschillende soorten (verse) thee, een etagère met famous red velvet pancakes, cinnamon girl pancakes, sandwiches, taartjes, nog meer zoetigheden en scones met jam & clotted cream. Krijg je het niet op? Geen zorgen, wij pakken het leuk voor je in!

Versiering
Feestelijke ingedekte en versierde tafel, inclusief heliumballonnen & bloemetjes. 

Kosten
€25 per persoon

Upgrades

Cupcakes - €3.25 per stuk
Mini cupcakes - €2 per stuk
Popcorn Ready To Pop bekers - €2 per stuk
Glaasje bubbels - €5.5

Little sidenote..

Omdat ons gezellige restaurant maar klein is kunnen we helaas niet zorgen voor een cadeautafel. Omdat wij zelf zorgen voor een mooie compleet verzorgde en aangeklede tafel inclusief bijpassende versiering vragen we je daarnaast om geen eigen versiering mee te nemen. Dat geldt ook voor het meebrengen van een eigen taart. Let op: wanneer je babyshower bevestigd, ga je akkoord met de volgende annuleringsvoorwaarden: annuleren/minder personen kan tot 12 uur vóór de datum. Gebeurt dit toch later, brengen wij een onkostenvergoeding van €25  in rekening. Bij no-show zonder annulering wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Heb je bepaalde wensen die niet hierboven benoemd zijn? Neem gerust contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden!

Reserveren?

Wil je een Babyshower reserveren? Of wil je liever een ander tijdstip? Heb je een allergie of andere wensen?
Neem contact op of app naar (+3124 845 36 23) en vraag ons team naar de mogelijkheden.