Bride to be

Ben jij voor jouw zus, dochter of vriendin een vrijgezellenfeest aan het organiseren en op zoek naar een gezellige locatie? Dan ben je bij Nolita aan het juiste adres! Wij zorgen voor een feestelijk versierde gedekte tafel met mooie servetten, rozenblaadjes, kaarsen, bloemetjes en natuurlijk gouden heliumballonnen!

High Tea

Tijdstip?
In overleg, ligt aan de grote van de groep

Wat is inbegrepen?
Wij zorgen voor een gezellige Bride to Be high tea met verschillende soorten (verse) thee, een etagère met famous red velvet pancakes, cinnamon girl pancakes, sandwiches, taartjes, nog meer zoetigheden en scones met jam & clotted cream. Krijg je het niet op? Geen zorgen, wij pakken het leuk voor je in!

Versiering
Feestelijke ingedekte en versierde tafel, inclusief heliumballonnen & bloemetjes.

Kosten
€25 per persoon

Upgrades


Cupcakes Bride to Be (wit met goud & zilver) - €2,75 per stuk
Mini cupcakes bride to be - €2 per stuk
Popcorn beker - €2 per stuk
Feestelijk glas bubbels - €5 per persoon
Homemade cocktails - vanaf €7,5 per persoon
Lekkere fles wijn of bubbels op tafel? - €20

Little sidenote..

Omdat ons gezellige restaurant maar klein is kunnen we helaas niet zorgen voor een cadeautafel. Omdat wij zelf zorgen voor een mooie compleet verzorgde en aangeklede tafel inclusief bijpassende versiering vragen we je daarnaast om geen eigen versiering mee te nemen. Dat geldt ook voor het meebrengen van een eigen taart. Let op: wanneer je bride to be bevestigd, ga je akkoord met de volgende annuleringsvoorwaarden: annuleren/minder personen kan tot 12 uur vóór de datum. Gebeurt dit toch later, brengen wij een onkostenvergoeding van €24,5  in rekening. Bij no-show zonder annulering wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Heb je bepaalde wensen die niet hierboven benoemd zijn? Neem gerust contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden!

Reserveren?

Wil je een Bride to be arrangement reserveren? Of heb je liever een ander tijdstip? Heb je een allergie of andere wensen?
Neem contact op of mail direct naar info@nolita-nijmegen.nl en vraag ons team naar de mogelijkheden.